Slider
Är du vår näste medarbetare?
Just nu söker vi inte aktivt efter någon ny medarebetare, men du är alltid välkommern att skicka in en spontan ansökan!

Vårt jobb på Ingenjörsbyrå Forma handlar om att bena ut alla krav som ställs på en ny produkt. Och det är här vi kommer till vår rätt. Samordningen kräver både kreativitet, helhetsperspektiv och en förmåga att få saker att hända i ett projekt. Vi är bättre än någon annan på just det och vi jobbar nära både tillverkare och leverantörer.
Vi letar efter engagerade och nyfikna personer som drivs av viljan att förstå en produkt och som vill bli riktigt duktiga som konstruktörer eller projektledare, samt är bra på att samarbeta och förstår styrkan i att jobba tillsammans.

  För att vara aktuell för ett jobb hos oss ska du:
  • Vara utbildad maskiningenjör eller ha läst en YH-utbildning inom konstruktion & design.
  • Ha arbetat några år med konstruktion och/eller projektledning eller haft relevant praktik genom din utbildning.
  • Det är ett plus om du har arbetat med Catia, och om du har erfarenhet av PDM-system som t.ex. TCE eller PDMLink är det en stor bonus.
  Vi kan erbjuda dig:
  • Utmaningen att utvecklas och vara med på vår resa mot nya kunder, nya marknader och nya produktutvecklingsprojekt. Vi arbetar alltid seniora och juniora konsulter tillsammans och det ser vi som det bästa sättet att lära av varandra.
AnställningstypAnställningsgradSista ansökningsdagTillträdeArbetsort
TillsvidareanställningHeltidLöpandeEnligt överenskommelseGöteborg

Vi ser fram mot att höra från dig och vi tar emot ansökningar löpande så vänta inte, utan skicka in dina ansökningshandlingar redan idag!